GRATIS  BOEKEN

lezen, maken, publiceren, afdrukken

leeszaaldigitaal.nl is bedoeld voor de schrijvers, fotografen, dichters, tekenaars, enz. onder ons, die graag hun werk willen publiceren en voor mensen die deze werkstukken willen lezen en bekijken en eventueel afdrukken.

Deze site biedt daarvoor gelegenheid. Volledig gratis. Wij maken van uw werk een boek op de site. Anderen kunnen daarvan genieten. U hoeft geen gereed boek te leveren. Wij hebben genoeg aan uw losse materiaal of manuscript. Een boek dat al gereed is kunnen wij voor u bewerken voor plaatsing op de site.

Stuur ons echter niet spontaan iets toe, maar neem eerst contact met ons op om te bespreken hoe e.e.a. het beste aangepakt kan worden.

Leesboeken, gedichten, fotoboeken, tekeningenboeken, kinderboeken, doeboeken, leerboeken, recepten, brochures, enz., enz. Alle mogelijkheden zijn aanwezig. En.....alles is gratis!

Degene die materiaal aanlevert is verantwoordelijk voor het voldoen aan eventuele rechten die op het werk rusten (auteursrechten van anderen, enz.). Deze site neemt daarvoor geen enkele verantwoording.

Nadrukkelijk stellen we: leeszaaldigitaal.nl is niet commercieel bedoeld.

 

Wilt u een boek, brochure, album, enz. aanwenden voor commercieel gebruik (bijvoorbeeld op uw eigen website), dan kunnen wij dat, tegen zeer gunstige tarieven, voor u verzorgen.

Over de site